Selvstændige partnere til

Unikt koncept for lederudvikling/coaching

Om konceptet

instant change® executive er et individuelt tilpasset udviklingsforløb med basis i ene-undervisning, executive coaching, blended learing og hjemmeforberedelse via online videokurser. Vi skærer alt det overflødige fra de lange lederudviklingskurser væk og koncentrerer os om det allervigtigste: Din coachees personlige udvikling.

Med afsæt i kendte og afprøvede teknikker fra bla. Anthony Robbins, NLP, Enneagrammet og andre ledelses/selvudviklingsmodeller undervises den enkelte i forskellige discipliner.

instant change® er udviklet af den erfarne coach og underviser Jane Rosengren, som er nået frem til den konklusion, at de resultater et 20 dages kursusforløb kan skabe for den enkelte faktisk opnås på bare 20 timer! – vi skærer al ”fnidderet” væk og koncentrerer os kun om lederen og de resultater vedkommende ønsker at få ud af forløbet. Udbyttet af forløbet er det første vi koncentrerer os om. For når vi ved, hvad udbyttet skal være, så kan vi bedre nå målet. Det er vigtigt for os at bevare det image, at vi forstår hvad erhvervslivet har brug for og kan matche det. Kan du det?

Ved at anvende ene-undervisning og online video forberedelse sparer lederen og arbejdspladsen oceaner af tid, lederen kan varetage sit daglige job og behøver ikke forlade familien i flere dage. Det er nogle parametre som danske virksomheder virkelig sætter pris på, i den tid vi lever i med krav om tilstedeværelse, mental sundhed og fokus på balance mellem hjem/arbejde.

Har du – eller ønsker du – at drive egen virksomhed?

Vi ønsker at brede instant change® executive ud til hele Danmark og vil derfor gerne i kontakt med dygtige, ansvarsbevidste og erfarne executive coaches som kan se fordelen ved at coache efter et afprøvet koncept. Og som ønsker muligheden for at tilbyde en løsning med instant change® executive til lederne og instant change® online til personalet.

Forventninger til dig

Din baggrund kan være mangfoldig, men vi ser gerne en flerårig praktisk erfaring som leder. Din teoretiske baggrund er vi spændte på at høre om.

Da konceptet til dels bygger på nlp-stof er det vigtigt, at du er nlp master og måske endda træner.

Et andet fundament for konceptet er Anthony Robbins principper, hvorfor det vil være en klar fordel, om du har deltaget på nogle af AR´s kurser eller har kendskab til hans arbejdsmetoder og anerkender dem. Hvis ikke må du være villig til at sætte dig ind i stoffet.

Som person drives du af lysten til at være selvstændig. Det er værdifuldt for dig at kunne tilrettelægge din egen arbejdsdag. Du brænder for at hjælpe andre mennesker til at finde deres uopdyrkede potentialer og samtidig er du så situationsbevidst, at du kan begå dig på ethvert niveau i enhver organisation.

Dit netværk er veludbygget i dansk erhvervsliv.

Geografi: Vi ønsker samarbejdspartnere i hele Danmark. På længere sigt ud over DK’s grænser.

Vi tilbyder

instant change® tilbyder dig attraktive indtjeningsmuligheder og varetager markedsføring af produktet på websitet www.instantchange.dk, hvor din profil vil blive uploaded.

Send ansøgning til: Jane Rosengren på jane@instantchange.dk

Unikt online videokursus for personalet

instant change® online er helt i tråd med fremtidens visioner om at flytte kursusaktiviteter væk fra hoteller og konferencecentre og hjem til den enkelte virksomhed og hjem til den enkelte medarbejder.

Med afsæt i kendte og afprøvede teknikker fra bla. Anthony Robbins, NLP og andre selvudviklingsmodeller undervises på en enkel og letforståelig facon i kraftfulde værktøjer itl personlig udvikling.

instant change® er udviklet af den erfarne coach og underviser Jane Rosengren, som med instant change® online videokurserne ønsker at udbrede praktiske psykologiske værktøjer om selvledelse, kommunikation og peak performance til hele personalet på de danske arbejdspladser. Hidtil har det været forbeholdt de få at deltage på den slags kurser, men med den nye teknologi og interessen for at se med nye øjne på gamle kursustraditioner, så er vejen åbnet for, at alle via online videokurser kan få glæde af de virksomme værktøjer, som vil skabe

Prisen pr. deltager ligger på et niveau som enhver virksomhed kan afsætte til efteruddannelse. Online kurser er et voksende marked. Personlig udvikling/mental sundhed er også et voksende marked og de 2 lagt sammen – voila så har du dit nye koncept.

Har du – eller ønsker du at drive – egen virksomhed?

Vi ønsker at brede effekten af personlig udvikling via instant change® online ud til så mange danske arbejdspladser som muligt og vil derfor gerne i kontakt med dygtige, ansvarsbevidste, anerkendte og erfarne partnere som har lyst til at udbrede kendskabet til personlig udvikling i erhvervslivet.

Forventninger til dig

Din baggrund kan være mangfoldig, men det er afgørende betydning, at du interesseret dig for personlig udvikling og har et stort gå-på-mod. Som person drives du af lysten til at skabe resultater. Du har lyst til at have en hverdag på landevejen og stortrives med at møde nye mennesker og altid gøre det bedste indtryk. Du forstår værdien af at følge op på et besøg og overholder altid dine deadlines.

Du er præsentabel og velformuleret og kan begå dig på ethvert niveau i enhver organisation. Dit netværk er veludbygget i dansk erhvervsliv.

Geografi: Vi ønsker samarbejdspartnere i hele Danmark.

På længere sigt ud over Danmarks grænser.

Vi tilbyder

instant change® tilbyder dig attraktive indtjeningsmuligheder og varetager markedsføring af produktet bla. på websitet www.instantchange.dk.

Send ansøgning til: Jane Rosengren på jane@instantchange.dk